Продължете към съдържанието

DJ Стоян Петров – какво е да работиш с него?

  • от

Изборът на диджей не е първата работа на младоженците, това ми е ясно, но когато стигнете до тази тема, осъзнавате сериозността на нещата. Провалено парти няма заради декорация, грозна булка (няма да се случи на Вас 😉) или липсата на заря, но кофти музиката може да съсипе вечерта Ви. Тук борбата е почти като за местата в детските градини, добрите професионалисти са малко, а булките твърде много. Съветвам Ви да се огледате за правилния човек възможно най-рано. Тук се намесва и името на DJ Стоян Петров.

Как попаднахме на Стоян Петров не е правилният въпрос, коректно зададен той би трябвало за звучи – как да НЕ попаднете на DJ Стоян Петров? Ами – няма как, той изкачаше от всякъде, препоръчаха ни го от ресторанта, фотографът ни каза за него, хората от видеото ни казаха, че той е човекът, дори длъжностното лице го похвали преди да сме му звъннали. Проверих веднага в интернет, нямаше един лош отзив и разбира се му звъннахме.

Докато проверявах календара с ангажиментите на сайта му, тръпнех като при проверката на резултатите от матурата, отличничка съм отново – свободен беше. Звъннах му, останах много приятно впечатлена от него още по телефона, уговорихме си среща, беше около 8-9 месеца преди сватбата. На живо обсъдихме идеите ни за тържеството, на онзи етап те бяха просто да стане купон, не успяхме да обясним каква музика искаме. И двамата с мъжа ми не сме тясно профилирани в определен стил, забавляваме се според повода, но той (не знам как) ни разбра.

Уговорката беше да се видим финално около месец преди сватбата, тогава седмахме и поговорихме доста по-детайлно, той имаше да озвучава сватбения ритуал, уелкъм дринка и да води игрите и останалите ритуали по време на вечерта, избрахме песен за първия сватбен танц и първото хоро.

В деня на сватбата той беше дошъл достатъчно по-рано, за да организира работата си, озвучи перфектно ритуала, а след това и уелкъм дринка. Той водеше различните ритуали по време на вечерта, а за партито и дума не може да става. Накратко той има много силни страни – точен е, интелигентен и ерудиран е, разбира си от работата, паметлив е относно детайли за връзката ни и има богат речник, все неща, които не бива да се подценяват.

Беше монтирал и допълнително осветление, за което по-рано се бяхме уговорили. Това доста допринесе да приятната обстановка, но изберете ли подобен вариант, то със сигурност информирайте фотографа и видеооператорите, защото те имат специално отношение към осветлението на залата. Обсъдихме евентуалния дрескод, както и го помолихме да ни даде идеи за игри по време на сватбата – едната от които беше музикална, разбира се.

Може би вече усетихте, но от сърце препоръчвам работата му, защото е професионалист и не на последно място – голям купонджия 😊

Милвана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *