Продължете към съдържанието
Още не ви е предложил? Бъдете готова!

Още не ви е предложил? Бъдете готова!

  • от

Вече чертаех планове за прекрасното ни бъдещо семейство, планувах дестинации за празнуване на годишнините, а дори не бях получила предложението за брак. Толкова са много… Прочетете повече »Още не ви е предложил? Бъдете готова!

Покани на сватбата

Покани за сватбата – примери и съвети!

  • от

Покани за сватбата – темата, която много булки считат за необятна поради хилядите дизайни, стилове на текста и възможности за реализиране на идеите. В дешното… Прочетете повече »Покани за сватбата – примери и съвети!

ресторант за сватба

ВИДЕО: Спестете пари при избора на ресторант за сватба?

  • от

„Ресторант за сватба“ това е една от най търсените фрази и е от първите задачи на младоженците. От особена важност е да имате предвид следните… Прочетете повече »ВИДЕО: Спестете пари при избора на ресторант за сватба?

граждански ритуал

ВИДЕО: Провеждане на граждански ритуал – трикове и съвети

  • от

Мислите ли, че в провеждането на един граждански ритуал нищо не зависи от Вас? Въпреки че не го ръководите Вие, има доста неща, които бихте… Прочетете повече »ВИДЕО: Провеждане на граждански ритуал – трикове и съвети

хвърлянето на букета

ВИДЕО: Хвърлянето на букета – тайните на ритуала!

  • от

Бихте си казали, че хвърлянето на букета не е сложна работа и сте прави! Но има някои неща, които ще се радвате, че сте чули… Прочетете повече »ВИДЕО: Хвърлянето на букета – тайните на ритуала!

родители маса

ИСТИНСКИ ИСТОРИИ – ДА СЕДЯТ ЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЕДНА МАСА?

  • от

Целта на този блог е да коментира темите, които най-много вълнуват булките. Може би към края на организацията идва една много сложна (а не изглежда… Прочетете повече »ИСТИНСКИ ИСТОРИИ – ДА СЕДЯТ ЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЕДНА МАСА?

сватбен фотограф

Как да вземете максимума от работата със сватбен фотограф?

  • от

Може би до момента не сте и предполагали, но сватбените фотографи се нареждат на едно от челните места в списъка с неща, които пъво да… Прочетете повече »Как да вземете максимума от работата със сватбен фотограф?