Продължете към съдържанието

За Нас

За Нас...

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE е официален представител за България на испанските марки в групата на Rosa Clara, познати със световнопризнатото си високо качество и над 25-годишна история в създаването на булчински и официални рокли.

Заповядайте при нас, където ще намерите спиращи дъха тоалети, професионална консултация и приятелски подадена ръка, за да изживеете по най-добрия начин своя специален момент!

нашите марки...

В магазина ще намерите внимателно подбрана селекция от най-желаните модели на брандовете, също така на Ваше разположение за поръчки е пълният продуктов каталог с над 1000 тоалета. При нас ще откриете още авторските тоалети на носителката на Златна игла за млад дизайнер – Меги Петкова и колекция елегантни и ефирни шаферски рокли.

adriana alier

Alma Novia

Luna Novias

Aire Barcelona

Marfil Barcelona

MP Design

Магазина...

Консултация в бутика ще получите от моден дизайнер, който ще Ви посъветва при избора на тоалет и изграждането на цялата визия. Като комплимент при всяка покупка Ви подаряваме пакет ваучери за отстъпка при доверени парньори в различни сфери, с които още по-лесно ще организирате Вашето събитие.
Сватбени рокли, булчински/абитуриентски тоалети в София