Продължете към съдържанието

5 причини да се доверите на български дизайнер за официален тоалет

  • от

Колко пъти сте се срещали с дизайнера на дрехите, които носите за специален повод? Избирайки български дизайнер, Вие имате шанс да се запознаете с твореца, да разберете повече за работата му, да разгледате други модели и да си сътрудничите в изграждането на перфектната визия.

Можете да наблюдавате процеса по създаване на тоалета. Това Ви дава редица предимства, можете да участвате активно във всеки един етап, като съветите и изискванията Ви ще бъдат взети под внимание. Повечето дами се подготвят отрано за големите си събития, един прагматичен поглед върху ситуацията би бил смяна на размера Ви преди събитието в резултат на диета например. В този случай ще имате възможност да поправите мерките още в процес на изработка.

Можете да се сдобиете с уникат. Създаването на дреха специално за Вас я прави единствена, дори и да не сте съблазнени на пръв поглед от идеята, в момента, в който облечете един-единствен тоалет, направен изцяло за Вас, ще почувствате допълнитена доза увереност.

Да поверите ушиването на тоалет за повод на български дизайнер много рядко означава, че ще си тръгнете с просто една рокля от магазина. Повечето дизайнери имат много добри умения по стайлинг, придобити по време на работния процес, затова доверете му се за изграждането на цялата визия и ще получите ценни съвети не само за конкретния повод, но и за стила Ви по време на официални събития.

Ставате част от историята на бранда. Вярвате или не, Вие не сте просто поредния клиент, а още едно стъпало в сълбицата на успеха на дизайнера. Вашата идентичност и очакванията Ви към тоалета добавят стойност на марката.

Ако вече нямате търпение да получите консултация и своя първи поръчков тоалет, разгледайте смелите и елегантни колекции на MP Design by Megi Petkova – www.megipetkovadesign.com

Някои от най-желаните модели можете да намерите в бутика както и да се срещнете на живо с дизайнерката Меги Петкова, за да обсъдите визията си за следващото голямо събитие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *