Продължете към съдържанието

Още не ви е предложил? Бъдете готова!

  • от

Вече чертаех планове за прекрасното ни бъдещо семейство, планувах дестинации за празнуване на годишнините, а дори не бях получила предложението за брак. Толкова са много странните моменти, когато баби на семейни събирания подмятат коментари за сватба, вече женени приятели споделят “горчив“ опит от семейния живот, мъжката му компания заявява, че е готова да го отлъчи, а той още не е паднал на колене. Има неща, които можете да направите, за да заблести пръстенът по-скоро на ръката Ви:

Бъдете сигурна, че искате пръстен точно от НЕГО. Падането на колене е безспорно прекрасен и романтичен жест, но за да да разкрие пълната си стойност, той трябва да е поднесен от правилния човек. Представете си всичко – обстановката, неговите думи, малката кутийка и пръстена вътре, казвате „да“. Този кратък отговор всъщност не е толкова простичък, колкото изглежда, бъдете готова за истинско обвързване, от този момент, човекът, който седи срещу Вас ще бъде Вашето семейство, той ще е онзи, който ще ви подкрепя, утешава и обгрижва, отговорете си на въпроса дали искате точно това и готова ли сте да дадете същото в замяна. Да сте във връзка с правилния за Вас човек, ще ускори моментът на предложението.

Дайте му увереност, че ще кажете „ДА“. Не знам дали директните намеци за това дали ви е купил пръстен, че вече сте готова за брак или мечтаете за сватба вършат някаква работа. Поне в моите очи са по-ското притискащи и показващи отчаяние и неувереност. Онова, кото може да подкаже на партньора Ви, че има зелена светлина за следващата стъпка са общите планове за бъдещето, които обсъждате– почивки, ремонт/преместване, подкрепа да се развива в работата си. Очертайте картината, че ще сте там – зад него.

Не разваляйте изненадата му. Купуването на пръстен не е лесна работа, не го знам от личен опит, но все пак. Цялостната организация на предложението отнема време и енергия на вашия бъдещ годеник, дори и да сте особено находчива и да разконспирирате отрано плановете му, направете всичко възможно да му дадете поле за изява, нека спокойно подготви всеки детайл.

Нека той знае какви бижута харесвате – Не става въпрос да застанете пред витрината на магазин за бижута и да се посочвате един по един пръстените, изказвайки мнение. Има начини, по които да дадете насоки на избраника си. Докато подбирате бижута за парти или при избора на нови, вмъкнте, че бяло/жълто/розово злато е нюансът, който Ви отива най-много, че предпочитате дискретни или пък открояващи се дизайни. Уллеснете му достъпа до кутията Ви с бижута, за да може без проблем да си вземе еталон за размера на тази така важна покупка.

Поддържайте изряден маникюр – не се шегувам 😊

Милвана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *