Продължете към съдържанието

Коронавирус: Сватбите на открито са разрешени!

  • от

Булките на 2020г.  се радват на прекрасна новина: сватбите на открито са разрешени!

На 12.05.2020г. по време на изявление, министър-председателят Бойко Борисов обяви, че сватбите на открито са разрешени. Младоженците, които планират на сключат брак тази година и са избрали локация, която предлага провеждането на събитието на открито, ще имат възможност да организират тържествата си.

Сватбите на открито са разрешени, но с едно условие. По време на празненството трябва да се спазват всички противоепидемични мерки, включени в последната заповед на Министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Към момента към ресторантьорите не са поставени допълнителни изисквания, но практическото провеждане на сватбите не е уточнено. Очакват се допълнителни върпоси от страна на организаторите в следващите дни.

Темата за сватбените тържества на закрито все още не е разисквана, но фактът, че сватбите на открито са разрешени, предполага че темата за празненствата е на дневен ред за управляващите.

Затова булките, които все още не са избрали сватбената си рокля, ще могат да го направят с удоволствие и с по-голяма доза спокойствие.

Не забравяйте да разгледате нашата колекция булчински рокли!

Милвана

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *